OKS 476 Zsír
Az OKS 476 alkalmazható gördülő-és csúszócsapágyakhoz, valamint egyéb gépelemekhez. Ellenáll a hideg és meleg víznek, ill. fertőtlenítő- és tisztítószereknek. Nem oxidálódik. Kopáscsökkentő hatás. Az OKS 476 univerzálisan alkalmazható zsír az élelmiszeripar számára.
Tulajdonságok / Engedélyek | Összetétel | Műszaki adatok | Kiszerelések |
|
| Alkalmazási hőmérséklet: -30°C ➝ +120°C NLGI-osztály: 2 DN-érték (dm x n): 300 000 mm/min | 400 g-os kartus |
Előnyök és felhasználási javaslatok | |||
A német élelmiszer és szükségleti cikk-törvény 31. §-a (1) bekezdése értelmében higiéniai szempontból ártalmatlan. Formulázás az FDA 21 CFR 178.3570 irányelv szerint. Az NSF által a H1 kategóriában 137619 számon élelmiszeripari alkalmazásokra regisztrálva olyan alkalmazásokra, amikor az élelmiszerrel való érintkezés műszakilag nem zárható ki. Hosszú üzemidő az oxidáció és öregedés ellen történő speciális adalékozás révén. Ellenáll a meleg és hideg víznek, vízgőznek, valamint a vizes lúgos és savas fertőtlenítő- és tisztítószereknek. Univerzálisan alkalmazható kenőanyagként, hosszan tartó hatással és jó tapadó képességgel az élelmiszer-, italgyártó és gyógyszeripar minden olyan területén, ahol a kenőanyag és az élelmiszer alkalomszerűen, technikailag elkerülhetetlen módon érintkezésbe kerülhet egymással. |